Syr feta je plnotučný a slaný syr z ovčieho alebo kravského mlieka, ktorý má krehkú a vláčnu konzistenciu. Je často používaný v stredomorskej kuchyni, najmä v gréckej a talianskej kuchyni, a môže sa použiť v mnohých rôznych receptoch, ako napríklad v šalátoch, cestovinách, polievkach alebo ako príloha k mäsu.
Taštičky z lístkového cesta plnené špenátom sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý recept na chutné a…
Tieto plnené cukety naložené chutnými paradajkami, feta syrom a čerstvými bylinkami môžete mať hotové už do 20 minút. Vyskúšajte tento…
Predstavte si lahodné vrstvy tej najkrémovejšej omáčky na báze bešamelu, sladkej karamelizovanej cibuľky, pikantného a slaného syra feta a jemných…
Lahodný a zdravý šošovicový šalát na grécky spôsob so syrom feta a čerstvou zeleninou. Tento jednoduchý recept na fakles salata, ktorý…
Grécky šalát je populárnou súčasťou gréckej kuchyne. Tento šalát sa pripravuje z hrubo nasekaných kusov paradajok, uhoriek, cibule, syru feta…