Tahini pasta je pasta z mletých sezamových semien, ktorá sa používa ako základná ingrediencia v kuchyniach Stredného východu a stáva sa čoraz populárnejšou aj v západnej kuchyni. Má krémovú textúru a jemnú orechovú chuť. Tahini pasta sa často používa na prípravu hummusu, omáčok, dipov a ďalších jedál. Taktiež sa môže použiť ako náhrada za arašidové maslo. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu a zdravé tuky, čo ju robí výbornou voľbou pre vegetariánov a vegánov.
Paradajky na grile s tahini dipom sú vynikajúcim jedlom, ktoré kombinuje svieže a sladké chute paradajok s bohatou a krémovou…
Chrumkavé zvonku a jemné vo vnútri. Tieto pečené falafel guľôčky si určite obľúbite. Sú veľmi chutné aj samostatne, ale môžete…
Recept na výborný zdravý avokádový hummus, ktorý pohladí na duši a je vhodný pre vegánov aj vegetariánov. Ingrediencie 500 g…
Cuketový hummus – lahodný, krémový cuketový dip, ktorý môžete použiť ako prílohu k jedlu. Vyskúšajte tento chutný vegánsky bezlepkový recept.…
Tekvicový hummus je ideálnym a zdravým receptom na jeseň a jeho príprava vám zaberie len 10 minút. Tento vegánsky tekvicový…
Upečte si dokonalú tekvicu s chutnou plnkou z ryže, feniklu, jablka, semiačok granátového jablka a pekanových orechov. Ingrediencie Cca 1…