Punčové rezy sú veľmi obľúbeným dezertom, ktorý je ideálny na vianočné aj veľkonočné sviatky. Nenechajte sa odradiť zoznamom ingrediencií a dlhším návodom. Príprava punčových rezov je naozaj veľmi jednoduchá a zvládne ju aj začiatočník. Ingrediencie Biele piškótové cesto Ružové piškótové cesto Punčový rozvar Poleva Postup prípravy
Značka: Tuzemský um
Švédsky chlieb s kandizovaným ovocím – originálny recept
Príjemná vôňa čerstvo upečeného chleba je úžasná práve počas sviatočného obdobia. Vyskúšajte recept na tento výborný švédsky chlieb s kandizovaným ovocím, ktorý pripomína ovocný koláč, ale jeho príprava je oveľa jednoduchšia a rýchlejšia. Ingrediencie Postup prípravy
Gaštanové linecké koláčiky – vianočný recept
Vyskúšajte tieto úžasné linecké koláčiky, ktorých súčasťou je chutné gaštanové pyré. Ingreciencie Náplň Lekvár alebo džem, prípadne na náplň môžeme zmiešať gaštanové pyré, tuzemský um a čokoládu Postup prípravy
Pravý štedrák – tradičný vianočný recept
Štedráku sa hovorí aj slovenský národný koláč. Pripravuje sa počas vianočných sviatkov a obsahuje dokopy štyri druhy náplní, ktoré vytvárajú jedinečnú chuť a prinesú na váš sviatočný stôl tú pravú vianočnú atmosféru. Ingrediencie Cesto Maková plnka Tvarohová plnka Lekvárová plnka Orechová plnka Postup prípravy