Vyskúšajte tento originálny a jednoduchý recept na výborné medové pagáčiky, ktoré budú určite chutiť každej návšteve, ktorej ich ponúknete. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Vajce
Vyprážaný kapor s bielym vínom – vianočný recept
Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy
Vyprážaný kapor – vianočný recept
Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy
Vyprážaný chrumkavý losos – overený recept
Vyskúšajte tento overený recept na vyprážaného lososa, ktorý je vhodným jedlom na Vianoce ale aj Veľkú noc. Ak máte radi niečo zdravšie, tak môžete vyskúšať jeho pečenú verziu. Ingrediencie Postup prípravy
Falošný zemiakový šalát so zelerom – vianočný recept
Výborný recept pre všetkých, ktorý počas Vianoc nechcú pribrať. Tento falošný zemiakový šalát nezaťaží váš žalúdok a trávenie. Aby kúzlo správne fungovalo, netreba to tiež prehnať s koláčikmi. Ingrediencie Postup prípravy
Makové pirohy – výborný recept
Kto by nepoznal makové pirohy? Tento originálny slovenský recept musíte určite vyskúšať. Ingrediencie Náplň Postup prípravy
Čokoládový mousse – originálny recept na čokoládovú penu
Vyskúšajte tento originálny recept na výbornú čokoládovú penu. Ingrediencie Postup prípravy
Bûche de Noël – originálny recept na vianočné poleno
Tento originálny francúzsky recept na čokoládový dezert Bûche de Noël predstavuje ľahký vanilkový koláč zvinutý do valca, ktorý pripomína strom. Práve kvôli tomu ho u nás poznáme ako vianočné poleno. Ingrediencie Krém Postup prípravy
Zemiakový šalát bez majonézy – slovenský recept
Chcete si vychutnať zemiakový šalát bez výčitiek? Vyskúšajte túto verziu bez majonézy. Ingrediencie Postup prípravy
Babičkina domáca vianočka – tradičný recept
Vianočka je veľmi obľúbená nielen počas vianočných sviatkov, ale aj ako chutná večera alebo raňajky počas celého roka. Vyskúšajte tento jednoduchý recept na domácu vianočku a vychutnajte si voňavú, mäkkú a vzdušnú pochúťku, ktorej sa nič nevyrovná. Ingrediencie Postup prípravy