Tento jednoduchý francúzsky recept na makrónky vám umožní pripraviť dávku tých najjemnejších a najchutnejších sušienok, ktoré sa budú rozplývať na jazyku. Ingrediencie Makrónky 100 g vaječných bielkov izbovej teploty odstáte aspoň 1 deň 140 g mandľovej múky 90 g kryštálového cukru 130 g práškového cukru 1 ČL vanilky Maslový krém 226 g 1 šálka…
Značka: Vanilka
Tekvicový puding – originálny recept
Vyskúšajte dokonalý domáci tekvicový puding, ktorým potešíte nielen deti, ale aj každú návštevu, ktorá ku vám príde. Nezabudnite na kopu šľahačky a nastrúhanú čokoládu, alebo inú chutnú prílohu. Ingrediencie 2 PL kukuričného škrobu 6 PL cukru 1 a ¾ hrnčeka mlieka 1 vajce 1/2 hrnčeka tekvicového pyré 1 ČL vanilky 1/2 ČL škorice …
Pravé maďarské šomloi halušky – kompletný recept
Tento klasický maďarský dezert je v skutočnosti maličký koláčik vyrobený z niekoľkých vrstiev piškótového a pudingového krému, posiaty hrozienkami namočenými v rume alebo sladkom tokajskom víne. Vrch koláčika sa zvyčajne zdobí šľahačkou. Ingrediencie Na obyčajnú piškótu 3 vajcia 3 PL práškového cukru 3 PL hladkej múky 1 ČL prášku do pečiva Na kakaové…