Včelie úliky alebo aj osie hniezda sú jedným z najobľúbenejších nepečených vianočných koláčikov na Slovensku a v Českej republike. Pripravujú sa veľmi rýchlo a jednoducho a ich vnútro je naplnené lahodným rumovým krémom. Ingrediencie Plnka Postup prípravy
Značka: Vanilkový puding
Pravý štedrák – tradičný vianočný recept
Štedráku sa hovorí aj slovenský národný koláč. Pripravuje sa počas vianočných sviatkov a obsahuje dokopy štyri druhy náplní, ktoré vytvárajú jedinečnú chuť a prinesú na váš sviatočný stôl tú pravú vianočnú atmosféru. Ingrediencie Cesto Maková plnka Tvarohová plnka Lekvárová plnka Orechová plnka Postup prípravy
Studená čerešňová polievka – originálny maďarský recept
Toto maďarské jedlo je dezert prezlečený za polievku. Ideálny pokrm počas teplých letných dní, v ktorom objavíte nové a lahodné chute. Ingrediencie 500 g čerešní 8 dl vody 5 PL cukru 5 klinčekov 1 tyčinka škorice Šťava a kôra z 0,5 citróna 5 listov citrónovej trávy 2 ČL vanilkového cukru štipka soli 1/2…