Zelená paprika je zelenina s jemnou chuťou a chrumkavou konzistenciou, často používaná v kuchyni na prípravu rôznych jedál. Je bohatá na vitamín C a ďalšie živiny a je obľúbená v rôznych kuchyniach po celom svete. Môže byť použitá v surovej forme, pečená, grilovaná alebo dusená a často sa používa v šalátoch, omáčkach, polievkach a mnohých ďalších receptoch.
Úžasné jedlo vhodné na piknik aj letnú večeru. Vychutnajte si bohatý zeleninový šalát s cestovinou, ktorý dokážete pripraviť rýchlo a…
Lahodná plnená paprika s mletým mäsom je najlepšia s knedľou, ale podľa chuti môžete ako prílohu použiť aj zemiaky alebo…
Cvikla je všestranná a neuveriteľne populárna zelenina. Ak ste ešte neochutnali cviklu v kari, určite vyskúšajte tento jednoduchý, chutný a zdravý…
Perkelt je jedno z najznámejších maďarských jedál. Ak ste milovníkom kuracieho perkeltu, tak pri hovädzom sa budete zalizovať ešte niekoľko…
Grécky šalát je populárnou súčasťou gréckej kuchyne. Tento šalát sa pripravuje z hrubo nasekaných kusov paradajok, uhoriek, cibule, syru feta…