Paella je tradičné španielske jedlo, ktoré pochádza z Valencie, regiónu na východnom pobreží Španielska. Tento jedinečný ryžový pokrm má dlhú históriu a jeho pôvod siaha až do 18. storočia. Paella je obľúbená nielen v Španielsku, ale aj po celom svete.
Názov „paella“ pochádza zo slova „paelles“, čo znamená panvica alebo hrniec, v ktorom sa toto jedlo tradične pripravuje. Klasická paella sa varí na otvorenom ohni, kde sa zmes ingrediencií rovnomerne a pomaly prehrieva.
Čerešňové chutney je osviežujúci a chuťovo bohatý spoločník pre grilované mäso. Toto chutney je vyrobené z čerstvých čerešní, ktoré sú…
Jahodový sorbet je osviežujúci a ovocný dezert, ktorý je obľúbený pre svoju intenzívnu jahodovú chuť a lahodnú textúru. Tento sorbet…
Jahodové semifreddo je elegantný taliansky dezert, ktorý sa vyznačuje jemnou a krémovou textúrou a výraznou chuťou čerstvých jahôd. Tento ľahký…
Jahodová pena je ľahký a osviežujúci dezert, ktorý sa vyznačuje krémovou textúrou a bohatou jahodovou chuťou. Táto pena je vyrobená…
Vláčny jahodový koláč s jogurtom je osviežujúci a lahodný dezert, ktorý spojuje sviežosť jahôd s krémovou chuťou jogurtu. Tento koláč…
Jahodová bublanina je lahodný letný dezert, ktorý v sebe spája sladkosť čerstvých jahôd s krehkosťou a chuťou rozpustného cesta. Tento…