Kategória: Hlavné jedlá

Pečený zajac na víne a cesnaku – chutný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na pečeného zajaca na víne a cesnaku, ktorý je ideálny na prípravu nedeľného obeda. Táto chutná delikatesa bude mať určite obrovský úspech. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vyprážaný kapor s bielym vínom – vianočný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vyprážaný kapor – vianočný recept

Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vyprážaný chrumkavý losos – overený recept

Vyskúšajte tento overený recept na vyprážaného lososa, ktorý je vhodným jedlom na Vianoce ale aj Veľkú noc. Ak máte radi niečo zdravšie, tak môžete vyskúšať jeho pečenú verziu. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Brokolicové cestoviny s čedarom – chutný recept pre deti

Ak milujete výborné recepty, ktoré sú rýchle na prípravu, ste na správnom mieste. Tieto krémové cestoviny sú akousi verziou mac & cheese, ale ešte jednoduchšie a lepšie. Brokolicové cestoviny sú ideálnym jedlom pre deti. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kurací stroganov so šampiňónmi – overený recept

Vyskúšajte túto chutnú alternatívu ku klasickému hovädziemu stroganovu. Táto kuracia verzia s hubami je rovnako dobrá, o niečo ľahšia ako originál, ale stále výborná. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Cestoviny s hubami a špenátom – chutný recept

Výborné cestoviny s hubami a špenátom, ktoré pripravíte v priebehu 30 minút. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kuracia Fricassee – originálny recept

Toto jedlo z kuracích stehien bude už navždy vašim obľúbeným. Smotanová omáčka je naozaj úžasná a budete sa po nej zalizovať ešte týždeň. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kuracie Cacciatore s hubami – pravý taliansky recept

Lovecké jedlo. Aj tak by sa dalo definovať kuracie Cacciatore, ktoré sa dá z taliančiny preložiť aj ako „Lovec“. Toto jedlo sa stalo populárnym počas renesancie v 14. storočí a využívalo sa na kŕmenie lovcov, ktorí boli dlho preč. Jedlo si pripravovali vďaka mäsu, hubám a bylinkám, ktoré nazbierali počas cesty. Ingrediencie Postup…

Read More

Hubové ragú s polentou – výborný recept

Skvelé jedlo pre všetkých milovníkov húb, ktoré zvládnete pripraviť v priebehu 30 minút. Ak nemáte k dispozícií čerstvé lesné huby, môžete použiť akékoľvek iné podľa chuti. Ingrediencie Ragú   Polenta  Postup prípravy

Read More

Svetové recepty ✅