Preskočiť na obsah

Horúci maslový rum, alkoholický recept

Horúci maslový rum - alkoholický recept

Horúci maslový rum je obľúbeným zimným nápojom, ktorému sa nedá odolať. Je sladký aj teplý, čo je presne to, čo potrebujete v najchladnejších dňoch v roku.

REKLAMA

Kuchárska kniha týždňa

Cukráreň Petry Tóthovej - kúpite na Martinus.sk

Pripravte si sladkosti na úrovni francúzskych cukrární! Petra Tóthová, odborná porotkyňa z populárneho programu Pečie celé Slovensko, vás zasvätí do sofistikovanej techniky cukrárskeho remesla... Zobraziť viac

Ingrediencie na maslový rum

  • 4 ČL hnedého cukru 
  • 2 PL nesoleného masla 
  • 1 ČL vanilkového extraktu 
  • 1 ČL  mletej škorice 
  • 1 ČL  mletého muškátového orieška 
  • 1 ČL  mletého nového korenia 
  • 120 ml tmavého rumu 
  • 240 ml horúcej vody 
  • 2 tyčinky škorice, na ozdobu 

Postup prípravy maslového rumu

  1. Do dvoch hrnčekov vložíme cukor, maslo, vanilkový extrakt a korenie na dno a dobre premiešame.
  2. Prilejeme rum a dolejeme horúcou vodou. Premiešame a ozdobíme tyčinkou škorice a šľahačkou. 
REKLAMA
14x hodnotené
Ďalšie inšpirácie

Napíšte komentár k článku

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *