Cukráreň Petry Tóthovej, nová kniha od porotkyne Pečie celé Slovensko
Pripravte si dezerty s Petrou Tóthovou, známou z televíznej šou Pečie celé Slovensko, ktorá vás zasvätí do rafinovaného sveta cukrárstva. ...
Pripravte si dezerty s Petrou Tóthovou, známou z televíznej šou Pečie celé Slovensko, ktorá vás zasvätí do rafinovaného sveta cukrárstva. ...
Domáci hruškový kompót je jedným z najkrajších spôsobov, ako zachovať chuť a vôňu jesenných hrušiek na nasledujúce chladné mesiace. Tento ...
Jemná mramorová bábovka, charakteristická svojím elegantným vzorom kombinujúcim svetlejšie a tmavšie časti cesta, je výnimočným dezertom, ktorý spája umenie pečenia ...
Domáci dulový kompót je tradičným ovocným pokrmom, ktorý sa pripravuje z dužiny dúl. Tento sladký a osviežujúci kompót ponúka výnimočnú ...
Bábovka s broskyňami je ten typ koláča, ktorý vám prináša iba to najlepšie z tradičného pečenia spojeného s letnou sviežosťou ...
Brusnicový džem je jedným z tých gurmánskych potešení, ktoré dokážu premostiť medzi príjemným a zdravým. Vyrába sa z brusníc, malých, ...
Vyprážaný patizón je lahodným a populárnym pokrmom, ktorý si získal obľubu nielen v kuchyni strednej Európy, ale aj v rôznych ...
Horúce letné dni si pýtajú osviežujúce nápoje, ktoré nás zároveň môžu potešiť neodolateľnou chuťou. Medzi najobľúbenejšie letné nápoje patrí nepochybne ...
Mandarínky sú jedným z najobľúbenejších zimných ovocí. Ich sladký a zároveň ľahko kyslastý charakter ich robí neodolateľnými pre všetky vekové ...
Figy, tieto malebné ovocné skvosty, majú hlboké korene v histórii ľudstva. Ako jedno z najstarších ovocí, ktoré človek pestoval a ...
Patizón, je zeleninou, ktorá sa často podceňuje a nevyužíva sa v kuchyni tak, ako by si zaslúžila. A práve patizónové ...
Bazový džem je príjemnou a aromatickou pochúťkou, ktorá v mnohých domácnostiach symbolizuje chuť leta. Baza čierna je známa svojimi výraznými ...