Chlieb z medvedieho cesnaku je skvelou alternatívou k obyčajnému bielemu chlebu. Tento chlieb má charakteristickú chuť a vôňu medvedieho cesnaku,...
Read moreDetailsMáte chuť na domácu pizzu, ale nechce sa vám robiť cesto? Máme pre vás jednoduchší spôsob. Stačí vám francúzsky chlieb a...
Read moreDetailsTieto pikantné malé plnené cuketové rolky pripomínajú kalifornskú rolku, ale bez ryže. Sú čerstvejšie, ľahšie sa vyrábajú a v skutočnosti...
Read moreDetailsPlnené šampiňóny môžete podávať buď ako predjedlo, alebo ako chutnú prílohu v kombinácii so šťavnatým pečeným kuracím mäsom. Ingrediencie olej ...
Read moreDetailsLahodná hubová pochúťka, ktorá poteší každú návštevu alebo raňajkového maškrtníka. Ingrediencie Chlieb 3 PL olivového oleja 500 g húb 1...
Read moreDetailsCuketové mini pizze sú skvelým spôsobom, ako si vychutnať chuť pizze s použitím chutného zeleninového základu. Cuketové mini pizze dokážete...
Read moreDetailsŠkótske vajce je varené vajce zabalené v klobáse, obalené v strúhanke, ktoré sa môže upiecť alebo vypražiť. Škótske vajcia sú...
Read moreDetailsCrumpets sú malé okrúhle chlebíky alebo pagáčiky, ktoré sú približne rovnako veľké ako anglický muffin. Sú veľmi obľúbeným raňajkovým pečivom...
Read moreDetailsDevilled kidneys sú viktoriánsky britský raňajkový pokrm pozostávajúci z jahňacích obličiek uvarených v korenistej omáčke, označovanej ako "devilling". Ingrediencie 2...
Read moreDetailsBlack puding je osobitný regionálny typ krvavej klobásy pochádzajúci zo Spojeného kráľovstva a Írska. Vyrába sa z bravčovej alebo hovädzej...
Read moreDetailsChapati je populárny indický plochý chlieb vyrobený z pšeničnej múky. Vyskúšajte jednoduchý recept na chapati, ktorý si môžete pripraviť do...
Read moreDetailsVločkovité cesto v tvare trojuholníka plnené pikantnou zemiakovou, kuracou alebo jahňacou plnkou je obľúbeným snackom nielen v Indii, ale aj...
Read moreDetails