Kategória receptov Slovenská kuchyňa obsahuje množstvo chutných a tradičných receptov zo slovenskej kuchyne. Nájdete tu recepty na tradičné jedlá ako halušky, bryndzové halušky, kapustnicu, ale aj na menej známe, no o to chutnejšie jedlá. Okrem hlavných jedál sú tu recepty aj na sladké a slané dezerty, nátierky, polievky, predjedlá a šaláty. Pre tých, ktorí sa snažia o zdravý životný štýl, sú tu aj recepty na zdravé a nízkokalorické jedlá. Recepty sú opatrené jednoduchými postupmi a množstvom ingrediencií potrebných na prípravu. Táto kategória je ideálna pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť variť alebo rozšíriť svoj repertoár slovenských receptov.
Demikát je bryndzová polievka, ktorá sa vyrába z bryndze, vajca, sladkej smotany a dochucuje sa soľou a prípadne aj červenou paprikou, petržlenom, pažitkou, strúhaným syrom… Čítať viac »Klasický demikát, recept na bryndzovú polievku