Orechové rožky sú klasickým a obľúbeným pečivom, ktoré si našlo svoje miesto v srdciach milovníkov sladkostí nielen na Slovensku, ale...
Read moreDetailsMakovník je jedným z najtradičnejších a najobľúbenejších koláčov v strednej a východnej Európe, najmä na Slovensku a v Českej republike....
Read moreDetailsVianočné oblátky, ktoré sa v našej rodine pečú už viac než päť generácií, sú viac než len sviatočná pochúťka. Sú...
Read moreDetailsBezé hmota, známa aj ako bezé pena je používaná v cukrárstve a pekárstve na výrobu bezé toriet, zákuskov a ďalších...
Read moreDetailsV srdci severnej Európy, kde zima objíma krajinu svojou bielou perinou a dlhé noci sú pretkané čarom svetiel, sa rodí...
Read moreDetailsJednoduché linecké cesto, s jeho bohatou históriou a výnimočnou chuťou, je nepopierateľne jedným z klenotov európskej cukrárskej tradície. Mnohé generácie...
Read moreDetailsAko často vás prepadne hlad uprostred dňa a nemáte ani myšlienku, čo by ste si mohli rýchlo pripraviť? S touto...
Read moreDetailsVianočné medovníčky predstavujú nielen výnimočnú súčasť slovenských a českých vianočných tradícií, ale sú obľúbené po celom svete. Toto malé, aromatické...
Read moreDetailsLosos je ryba, ktorá si získala srdcia milovníkov morských plodov po celom svete. S jeho lahodnou a šťavnatou chut'ou, bohatosťou...
Read moreDetailsVyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie 4 – 5...
Read moreDetailsVyskúšajte tento overený recept na vyprážaného lososa, ktorý je vhodným jedlom na Vianoce ale aj Veľkú noc. Ak máte radi...
Read moreDetailsVyskúšajte tento výborný vianočný recept na kapra na bielom víne. Ingrediencie Kapor Šťava z citróna (podľa chuti) 1 – 2 PL...
Read moreDetails