Vyprážaný pangasius na masle je chutné a rýchle jedlo, ktoré je ideálne pre tých, ktorí majú radi morské plody. Pangasius je sladkovodná rýbka, ktorá je bežne dostupná v mnohých obchodoch s potravinami. Táto ryba má jemné biele mäso a mierne sladkú chuť, ktorá sa dobre hodí s maslom a citrónom.
Vyprážaný pangasius na masle sa hodí ako hlavné jedlo, ale môže sa tiež podávať ako súčasť morského taniera alebo ako súčasť obeda. Tento jednoduchý recept je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú rýchlu a lahodnú možnosť, ako si pochutiť na morskej rybe.
Pangasius je sladkovodná rýbka, ktorá sa pestuje v juhovýchodnej Ázii, najmä v Vietnamu. V poslednej dobe sa stala populárnou aj v Európe a Amerike kvôli svojmu nízkemu obsahu tuku a relatívne nízkej cene
Na prípravu vyprážaného pangasia na masle budete potrebovať čerstvé alebo mrazené filé pangasia, múku, vajce, strúhanku, soľ, korenie a maslo na vyprážanie.
Pangasius by mal mať jasnú farbu, čisté oko, a nemal by mať nepríjemný zápach. Ak má nejaké známky hnijúceho mäsa alebo silný zápach, nie je čerstvý a neodporúča sa ho konzumovať.
Pre zdravšiu verziu môžete použiť menej masla alebo namiesto neho použiť zdravšie rastlinné oleje. Okrem toho môžete použiť celozrnnú múku a strúhanku alebo vynechať strúhanku úplne a pangasiusa opekať na grile namiesto vyprážania v masle.
Paradajky na grile s tahini dipom sú vynikajúcim jedlom, ktoré kombinuje svieže a sladké chute paradajok s bohatou a krémovou…
Grilovaná špargľa je skvelá letná pochúťka, ktorá prináša do jedálnička výnimočnú chuť a textúru. Táto zelenina je bohatá na živiny…
Grilované zeleninové špízy sú výbornou voľbou pre vegetariánov, ale aj pre všetkých, ktorí radi vychutnávajú pestrofarebné a chutné jedlá. Tieto…
Nakladané reďkovky sú skvelým spôsobom, ako využiť sezónne reďkovky a pridať do jedál chrumkavú a kyselo-sladkú príchuť. Tento konzervovaný pokrm…
Citrónový džem je vytvorený z citrónovej šťavy, citrónovej kôry, cukru a vody. Tieto ingrediencie sa spolu varia a zahustia, vytvárajúc…
Sladká chilli omáčka je populárna a viacúčelová omáčka, ktorá je známa svojou sladkou a pikantnou chuťou. Táto omáčka pochádza z…