Preskočiť na obsah

Biele korenie

Biele korenie je druh korenia s jemnejšou chuťou a arómou v porovnaní s čiernym korením. Používa sa ako korenie do mnohých druhov jedál, najmä do bielych omáčok, polievok, rýb a hydiny. Tiež sa často používa v kombinácii s čiernym korením a inými koreninami, aby sa zlepšila chuť a aróma jedla. Biele korenie sa vyrába z nezrelých bobúľ rastliny Piper nigrum, ktorá sa suší a mletie na biele korenie.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Jemná krémová špargľová polievka so zemiakmi - originálny recept vhodný pre deti

Jemná krémová špargľová polievka so zemiakmi, originálny recept vhodný pre deti

Špargľová polievka – lahodná kombinácia chutí, ktorá oslní chuťové bunky. Ingrediencie na krémovú špargľovú polievku Postup prípravy krémovej špargľovej polievky Ďalšie inšpirácie Tradičné fašiangové šišky… Čítať viac »Jemná krémová špargľová polievka so zemiakmi, originálny recept vhodný pre deti