Preskočiť na obsah

Červená cibuľa

Červená cibuľa je druh cibule s charakteristickou tmavočervenou až purpurovou vonkajšou vrstvou a bielou vnútornou časťou. Používa sa na chuťové zvýraznenie mnohých jedál, ako sú napríklad šaláty, sendviče, hamburgery, omáčky alebo guláše. Má jemnejšiu chuť ako biela cibuľa a menej ostré arómy. Cibuľa má vysoký obsah vitamínov, minerálov a antioxidantov, ktoré prispievajú k celkovému zdraviu organizmu.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Grilované zeleninové špízy, vegetariánsky recept

Grilované zeleninové špízy, vegetariánsky recept

Grilované zeleninové špízy sú výbornou voľbou pre vegetariánov, ale aj pre všetkých, ktorí radi vychutnávajú pestrofarebné a chutné jedlá. Tieto špízy ponúkajú širokú škálu zeleniny,… Čítať viac »Grilované zeleninové špízy, vegetariánsky recept