Preskočiť na obsah

Chleba

Chlieb je jedným z najstarších a najrozšírenejších potravín vo svete. Jeho základnými zložkami sú múka, voda, kvasnice a soľ. V procese pečenia chleba dochádza k fermentácii kvasnicami, čo spôsobuje vývin oxidu uhličitého a napučiavanie cesta. Výsledkom je chrumkavá kôrka a vláčne vnútro.

Jednoduchá krémová cesnaková polievka - najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí majú radi intenzívnu cesnakovú chuť. Táto polievka sa zvyčajne pripravuje s použitím základných ingrediencií, ako… Čítať viac »Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou