Preskočiť na obsah

Estragón

Estragón je známy svojím charakteristickým a príjemným chutným profilom. Má jemnú chuť, ktorá kombinuje sladkosť, horkosť a ľahkú pikantnosť. Estragón je bežne používaný ako korenina v rôznych jedlách, najmä v medzinárodnej kuchyni. Táto bylina je neoddeliteľnou súčasťou francúzskej kuchyne a je dôležitou zložkou niektorých tradičných francúzskych receptov, ako je napríklad omáčka béarnaise alebo omáčka hollandaise. Má tiež využitie v iných kuchyniach sveta, ako napríklad talianskej, gréckej, španielskej a ázijskej.

Jemná krémová špargľová polievka so zemiakmi - originálny recept vhodný pre deti

Jemná krémová špargľová polievka so zemiakmi, originálny recept vhodný pre deti

Špargľová polievka – lahodná kombinácia chutí, ktorá oslní chuťové bunky. Ingrediencie na krémovú špargľovú polievku Postup prípravy krémovej špargľovej polievky Ďalšie inšpirácie Tradičné fašiangové šišky… Čítať viac »Jemná krémová špargľová polievka so zemiakmi, originálny recept vhodný pre deti