Preskočiť na obsah

Krevety

Krevety sú morské plody, ktoré sa používajú ako ingrediencia v mnohých receptoch. Tieto drobné kôrovce sú bohaté na bielkoviny a majú nízky obsah tuku. Sú vhodné pre rôzne druhy kuchýň, od ázijskej po taliansku a mexickú. Krevety môžu byť surové alebo uvarené a sú často používané v šalátoch, cestovinách, polievkach, omáčkach a iných jedlách.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Krevetové cestoviny so smotanou - originálny taliansky recept

Krevetové cestoviny so smotanou, originálny taliansky recept

Krémové, čerstvé krevetové špagety s citrónovým korením, ktoré prekypujú chuťou. Rýchle a nezabudnuteľné jedlo, ktoré dokáže potešiť každého maškrtníka. Ingrediencie na krevetové cestoviny Postup prípravy… Čítať viac »Krevetové cestoviny so smotanou, originálny taliansky recept