Preskočiť na obsah

Majorán

Majorán je aromatická bylinka s výraznou chuťou a vôňou, ktorá sa používa ako ingrediencia v mnohých receptoch, najmä v európskej a stredozemskej kuchyni. Táto bylinka sa často používa ako dochucovadlo do polievok, omáčok, marinád, pečených mäs, ryže a zeleniny. Majorán je zdrojom železa, vápnika, mangánu a vitamínu K, a má aj antioxidačné vlastnosti.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Zdravá a tradičná hŕstková polievka - najlepší a najrýchlejší recept

Zdravá a tradičná hŕstková polievka, najlepší a najrýchlejší recept

Pripravte si chutnú hŕstkovú polievku rýchlo a jednoducho v pohodlí domova. Ingrediencie na hŕstkovú polievku Postup prípravy hŕstkovej polievky Ďalšie inšpirácie Orechová roláda s mascarpone… Čítať viac »Zdravá a tradičná hŕstková polievka, najlepší a najrýchlejší recept