Preskočiť na obsah

Marhuľový džem

Marhuľový džem je sladká pochúťka, ktorá sa vyrába z marhúľ, cukru a vody. Marhuľový džem sa používa ako nátierka na chlieb alebo ako prísada do rôznych druhov dezertov a koláčov. Marhuľový džem je bohatý na vitamín C, vlákninu a antioxidanty, ktoré prispievajú k zdraviu organizmu. Jeho výhodou je, že má nízky obsah tuku a kalórií, a preto je vhodný aj pre osoby, ktoré sledujú svoju váhu alebo trpia cukrovkou. Marhuľový džem sa vyrába veľmi jednoducho a rýchlo, a je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa chcú naučiť variť a skúsiť nové recepty. Ak hľadáte sladkú a zdravú pochúťku, marhuľový džem je pre vás skvelou voľbou.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk