Preskočiť na obsah

Maslová tekvica

Maslová tekvica je zeleninová ingrediencia, ktorá sa používa na prípravu rôznych jedál. Má sladkú chuť a jemnú konzistenciu. Je bohatá na vitamíny A a C, vlákninu a antioxidanty. Môže byť pečená, dusená alebo použitá ako základ pre polievky alebo omáčky. Je často využívaná v receptoch pre vegetariánov a vegánov, ako aj v tradičných jedlách v mnohých kuchyniach sveta.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Talianske tekvicovo-špenátové lasagne - originálny recept

Talianske tekvicovo-špenátové lasagne, originálny recept

Tieto pečené tekvicovo-špenátové lasagne sú naozaj fantastické. Ochutnajte výbornú vegetariánsku klasiku. Ingrediencie na tekvicovo-špenátové lasagne Na paradajkovú omáčku  Na bešamelovú omáčku  Postup prípravy tekvicovo-špenátových lasagní… Čítať viac »Talianske tekvicovo-špenátové lasagne, originálny recept