Preskočiť na obsah

Mäsový vývar

Mäsový vývar je vývar, ktorý je pripravený z mäsových surovín, ako je hovädzia, bravčová alebo kuracia polievková kost. Je to základná ingrediencia mnohých polievok, omáčok a jedál, ktorá im dodáva bohatú chuť a arómu. Mäsový vývar je výživný a obsahuje dôležité živiny, ako je bielkoviny, minerály a vitamíny. Obsahuje aj kolagén, želatínu a iné látky, ktoré majú prospešný vplyv na zdravie kostí, kĺbov a pokožky. Je tiež veľmi hydratujúci a prispieva k zlepšeniu trávenia.

Jednoduchá krémová cesnaková polievka - najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí majú radi intenzívnu cesnakovú chuť. Táto polievka sa zvyčajne pripravuje s použitím základných ingrediencií, ako… Čítať viac »Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Najlepšia vianočná kapustnica s hubami, pravý slovenský recept

Najlepšia vianočná kapustnica s hubami, pravý slovenský recept

Vianočná kapustnica je jednou z najznámejších a najobľúbenejších slovenských sviatočných jedál. Tento tradičný vývar zo sladkokyslej kapusty, klobásy a ďalších surovín je súčasťou každej vianočnej… Čítať viac »Najlepšia vianočná kapustnica s hubami, pravý slovenský recept