Preskočiť na obsah

Tvaroh

Tvaroh, známy aj ako cottage cheese alebo curd cheese, je mliečny výrobok vyrábaný z kyslého mlieka. Je populárnou ingredienciou v mnohých kuchyniach po celom svete a má široké využitie vo varení. Tvaroh sa vyrába procesom kysnutia mlieka.

V kuchyni sa tvaroh používa na prípravu mnohých jedál. Môže sa konzumovať samotný ako zdravá a výživná pochúťka. Tvaroh sa tiež používa na prípravu dezertov, koláčov, nákypov, nátierok, tvarohových plniek a mnohých ďalších jedál. Jeho krémová a mierne kyslá chuť robí z tvarohu vynikajúcu zložku pre sladké aj slané recepty.

Šišky bez kysnutia, rýchly recept na domáce šišky

Šišky bez kysnutia, rýchly recept na domáce šišky

Šišky bez kysnutia predstavujú perfektnú voľbu pre tých, ktorí hľadajú rýchlu a jednoduchú cestu k sladkej pochúťke. V porovnaní s tradičnými šiškami, ktoré potrebujú hodinu… Čítať viac »Šišky bez kysnutia, rýchly recept na domáce šišky