Preskočiť na obsah

Bravčová masť

Bravčová masť je živočíšny tuk, ktorý sa používa v mnohých receptoch na prípravu jedál. Má charakteristickú chuť a vôňu a používa sa na prípravu omáčok, polievok, vyprážaných jedál a pečiva. Môže sa nahradiť inými tukmi, ako je napríklad rastlinný olej, maslo alebo kokosový olej, v závislosti od preferencií a požiadaviek na zdravé stravovanie. Bravčová masť sa môže kúpiť v niektorých obchodoch s potravinami alebo sa dá vyrobiť doma z bravčovej kože a tuku.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Plnená paprika s rajčinovou omáčkou a mletým mäsom je jedným z tradičných pokrmov, ktoré si obľúbili generácie. Táto výnimočná chuťová kombinácia prináša spokojnosť našim chuťovým… Čítať viac »Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept