Kategória receptov Talianska kuchyňa je zameraná na rôzne jedlá a dezerty typické pre taliansku kuchyňu. Recepty sú zamerané na prípravu tradičných jedál ako napríklad pizza, lasagne, rizoto, ale aj na prípravu typických dezertov ako tiramisu, panna cotta a cannoli. Okrem toho obsahuje aj rôzne druhy cestovín, polievky a mnoho ďalších talianskych jedál. Väčšina receptov je vysvetlená krok za krokom, aby boli čitateľom ľahko pochopiteľné a aby boli schopní prípravu jedla zvládnuť aj tí, ktorí nemajú veľké kuchárske skúsenosti.
Aperol Spritz je obľúbený taliansky kokteil, ktorý je známy svojou jasnou oranžovou farbou a osviežujúcou chut’ou. Je to ideálny nápoj na pitie na terase alebo… Čítať viac »Drink Aperol Spritz, originálny recept
Jahodový sorbet je osviežujúci a ovocný dezert, ktorý je obľúbený pre svoju intenzívnu jahodovú chuť a lahodnú textúru. Tento sorbet je vyrobený z čerstvých jahôd,… Čítať viac »Jahodový sorbet, domáci recept
Šťaveľové pesto je lahodná a originálna variácia tradičného pesta, ktorá využíva šťavel ako hlavnú zložku. Šťavel je bylinka s jemne kyslou chuťou, ktorá dodáva pestu… Čítať viac »Šťaveľové pesto, výborný recept
Špenátová pizza s medom je originálny recept, ktorý kombinuje tradičné prvky pizze s nečakanými prísadami. Základom pizze je cesto, ktoré je v tomto prípade zvyčajne… Čítať viac »Špenátová pizza s medom, FIT recept
Tento jednoduchý recept na sušienky Pignoli predstavuje tradičný spôsob prípravy pravých talianskych sušienok z píniových orieškov. Sušienky sú tiež ideálne ako vianočná pochúťka. Ingrediencie na… Čítať viac »Pignoli cookies, originálny taliansky recept
Ak máte radi francúzske makrónky, určite sa vám budú páčiť aj tieto talianske sušienky amaretti. Sú voňavé, s jemným nádychom mandlí a úžasné mäkké. Ingrediencie… Čítať viac »Amaretti koláčiky, vianočný recept