Čedar je tvrdý syr s jemne kyslou chuťou, ktorý sa vyrába z kravského mlieka. Je obľúbený pre svoju schopnosť dobre sa topiť a používa sa v mnohých receptoch, najmä v kuchyni americkej a mexickej kuchyne, ako napríklad v tacos, nachos, alebo v chleboch a sendvičoch. Tento syr je tiež vynikajúci ako chuťová príloha k ovocia alebo orechom.
Polenta je jednoduché a chutné jedlo pochádzajúce z talianskej kuchyne, ktoré sa pripravuje z kukuričnej múky a vody. Kombinuje sa…
Špenátový chlieb je zdravá a chutná alternatíva k bežnému bielemu alebo celozrnnému chlebu. Tento chlieb sa vyrába pridaním špenátu do…
Ak milujete výborné recepty, ktoré sú rýchle na prípravu, ste na správnom mieste. Tieto krémové cestoviny sú akousi verziou mac…
Tieto karfiolové koláčiky musíte určite vyskúšať, pretože sú fantastické. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a môžete ich podávať…
Tento recept na krémový a lahodný brokolicový šalát obsahuje chrumkavú slaninu, čedar, cibuľu, opekané tekvicové semienka a dresing, ktorý si…
Krémovú karfiolovú polievku s tymiánom a čedarom si jednoducho zamilujete. Recept je vhodný aj pre vegánov a vegetariánov. Ingrediencie 2…
Poriadne nákŕmená návšteva bude vždy spokojná. Pripravte jej lahodnú pečenú tekvicu s bublajúcim trojsyrovým fondue. Úžasná pochúťka pre každú príležitosť.…