Značka: Čerstvá šalvia

Polenta s lesnými ​​hubmi, cesnakom a šalviou  – zdravý recept

Krémová polenta s lesnými hubami, cesnakom a šalviou. Jednoduchá vegetariánska večera, ktorá sa dá pripraviť za menej ako 30 minút. Toto jedlo je navyše úplne bezlepkové. Ingrediencie Polenta  1 hrnček jemnej polenty   4 a ½ hrnčeka zeleninového alebo kuracieho vývaru   ½ hrnčeka syra (parmezán, čedar, romano)  2 PL olivový olej alebo maslo  Soľ   Čierne…

Read More

Vegánsky hubový stroganov – originálny recept

Stroganov je klasické ruské jedlo so smotanovou omáčkou s hovädzím mäsom a šampiňónmi podávané s cestovinami. V tomto recepte si pripravíme vegánsku verziu, ktorá neobsahuje žiadne mäso a namiesto smotany použijeme kokosové mlieko. Ingrediencie 450 g cestovín rotini alebo farfalle  3 PL olivového oleja  1 cibuľa  3 strúčiky cesnaku  450 g húb   2…

Read More