Krémová polenta s lesnými hubami, cesnakom a šalviou. Jednoduchá vegetariánska večera, ktorá sa dá pripraviť za menej ako 30 minút. Toto jedlo je navyše úplne bezlepkové. Ingrediencie Polenta 1 hrnček jemnej polenty 4 a ½ hrnčeka zeleninového alebo kuracieho vývaru ½ hrnčeka syra (parmezán, čedar, romano) 2 PL olivový olej alebo maslo Soľ Čierne…
Značka: Čerstvá šalvia
Vegánsky hubový stroganov – originálny recept
Stroganov je klasické ruské jedlo so smotanovou omáčkou s hovädzím mäsom a šampiňónmi podávané s cestovinami. V tomto recepte si pripravíme vegánsku verziu, ktorá neobsahuje žiadne mäso a namiesto smotany použijeme kokosové mlieko. Ingrediencie 450 g cestovín rotini alebo farfalle 3 PL olivového oleja 1 cibuľa 3 strúčiky cesnaku 450 g húb 2…