Lahodná bravčová panenka v kombinácií s chutnou omáčkou z kuriatok je naozaj fantastická. Vyskúšajte tento overený slovenský recept a vychutnajte si dokonalú chuť vynikajúceho mäska a hríbovej omáčky. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Čerstvé kuriatka
Kuriatková polievka na kyslo – originálny hubársky recept
Obľúbená polievka všetkých hubárov. Čo s košíkom plným chutných kuriatok? Určite príprava tejto vynikajúcej polievky, ktorú si zamilujete. Ingrediencie 250 g čerstvých kuriatok 1 veľká cibuľa alebo 2 šalotky 2 väčšie zemiaky 1 l hubový vývar alebo zeleninový 2 PL bravčová masť alebo olivový olej 250 ml smotana na šľahanie Podľa chuti ocot …
Kuriatková polievka so zeleninou – domáci recept
Vyskúšajte recept na lahodnú a jemnú kuriatkovú polievku, ktorá je ideálnym jesenným pokrmom. Kuriatková polievka je obľúbená polievka všetkých vášnivých hubárov. Ingrediencie 250 g kuriatka Mrkva Petržlen 1 väčší zemiak alebo 2 menšie 1 cibuľa 1 strúčik cesnaku 2 PL bravčová masť čierne mleté korenie nové korenie (mleté) mletá červená paprika soľ 1,5…