Preskočiť na obsah

Čierne korenie

Čierne korenie je korenina získaná zo sušených a dozretých bobúľ tropickej rastliny Piper nigrum. Používa sa na dochutenie jedál a nápojov a je známe svojou výraznou chuťou a vôňou. Čierne korenie sa často používa v mnohých kuchyniach po celom svete a je k dispozícii v mnohých formách, vrátane mletého, celého korenia alebo v prášku. Je to základná ingrediencia pre polievky, omáčky, šaláty, zeleninu a mnoho ďalších jedál.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Rýchla a chutná tortilla pizza so šunkou, syrom a kukuricou

Rýchla a chutná tortilla pizza so šunkou, syrom a kukuricou

Tortilla pizza je moderným, rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako si vychutnať všetky chute tradičnej pizze bez zbytočného trápenia sa s prípravou cesta. Tento recept je… Čítať viac »Rýchla a chutná tortilla pizza so šunkou, syrom a kukuricou