Značka: Ementál

Crostini s hubami – chutný recept

Lahodná hubová pochúťka, ktorá poteší každú návštevu alebo raňajkového maškrtníka. Ingrediencie Chlieb  3 PL olivového oleja  500 g húb  1 PL masla  1 Šalotka  1 strúčik cesnaku  2 PL vody  Strúhaný syr ( napr. ementál alebo gouda)  Tymián  Soľ  Čierne mleté korenie  petržlenová vňať  Postup prípravy Predhrejeme si rúru na 200 °C. Krajce…

Read More

Pečené tekvicové fondue – originálny recept

Poriadne nákŕmená návšteva bude vždy spokojná. Pripravte jej lahodnú pečenú tekvicu s bublajúcim trojsyrovým fondue. Úžasná pochúťka pre každú príležitosť. Ingrediencie 1 celá tekvica   Na 300 ml fondue  100 g nastrúhaného ementálu  100 g nastrúhaného gruyère syra  100 g nastrúhaného čedaru  1 PL kukuričnej múky  100 g crème fraîche  2 lyžice bieleho vína …

Read More

Svetové recepty ✅