Lahodná hubová pochúťka, ktorá poteší každú návštevu alebo raňajkového maškrtníka. Ingrediencie Chlieb 3 PL olivového oleja 500 g húb 1 PL masla 1 Šalotka 1 strúčik cesnaku 2 PL vody Strúhaný syr ( napr. ementál alebo gouda) Tymián Soľ Čierne mleté korenie petržlenová vňať Postup prípravy Predhrejeme si rúru na 200 °C. Krajce…
Značka: Ementál
Pečené tekvicové fondue – originálny recept
Poriadne nákŕmená návšteva bude vždy spokojná. Pripravte jej lahodnú pečenú tekvicu s bublajúcim trojsyrovým fondue. Úžasná pochúťka pre každú príležitosť. Ingrediencie 1 celá tekvica Na 300 ml fondue 100 g nastrúhaného ementálu 100 g nastrúhaného gruyère syra 100 g nastrúhaného čedaru 1 PL kukuričnej múky 100 g crème fraîche 2 lyžice bieleho vína …