Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Kapor
Vyprážaný kapor – vianočný recept
Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy
Vianočný kapor na bielom víne – výborný recept
Vyskúšajte tento výborný vianočný recept na kapra na bielom víne. Ingrediencie Postup prípravy
Kapor pečený na masle – vianočný recept
Takmer na každom štedrovečernom stole nebude na Vianoce chýbať kapor. Rozmýšľali ste nad tým, že by ste si pripravili jeho zdravšiu verziu? Vyskúšajte tento recept na kapra pečeného na masle. Ingrediencie Postup prípravy
Jednoduché halászlé – recept na rybaciu polievku
Halászlé sú rybacia polievka obľúbená nielen v Maďarsku ale aj u nás na Slovensku. Varí sa z rôznych rýb, ale najčastejšie zo sumca, kapra alebo šťuky spolu so zeleninou. Najčastejšie sa podáva s bielym pečivom. Ingrediencie 1 -2 ks ostriež, kapor alebo šťuka (filet, kosti a hlava) 60 ml olivového oleja 2 cibule 1…