Značka: Kapor

Vyprážaný kapor s bielym vínom – vianočný recept

Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vyprážaný kapor – vianočný recept

Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Vianočný kapor na bielom víne – výborný recept

Vyskúšajte tento výborný vianočný recept na kapra na bielom víne. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Kapor pečený na masle – vianočný recept

Takmer na každom štedrovečernom stole nebude na Vianoce chýbať kapor. Rozmýšľali ste nad tým, že by ste si pripravili jeho zdravšiu verziu? Vyskúšajte tento recept na kapra pečeného na masle. Ingrediencie Postup prípravy

Read More

Jednoduché halászlé – recept na rybaciu polievku

Halászlé sú rybacia polievka obľúbená nielen v Maďarsku ale aj u nás na Slovensku. Varí sa z rôznych rýb, ale najčastejšie zo sumca, kapra alebo šťuky spolu so zeleninou. Najčastejšie sa podáva s bielym pečivom. Ingrediencie 1 -2 ks ostriež, kapor alebo šťuka (filet, kosti a hlava)  60 ml olivového oleja  2 cibule  1…

Read More

Svetové recepty ✅