Značka: Kečup

Zeleninové fašírky – vegánsky recept

Tieto výdatné vegánske fašírky sú plné zeleniny a bielkovín. Pre skutočne lahodnú a výživnú hostinu môžete podávať s prílohou rozmarínových pečených zemiakov a ružičkového kelu pečeného v rúre. Ingrediencie 1 PL olivový olej  1/2 žltej cibule   2 stonky zeleru  1 stredná mrkva  100 g hnedé šampiňóny  400 g sterilizovaného cíceru  60 g panko…

Read More

Vynikajúci hovädzí stroganov – jednoduchý recept

Hovädzí stroganov je mäsitý pokrm pochádzajúci z ruskej kuchyne, ktorý sa rozšíril po celom svete. Býva tiež označovaný ako minútkový guláš. Pripravuje sa z hovädzej sviečkovice, ktorá sa nakrája na rezančeky a sprudka orestuje na oleji, kúsky mäsa sa potom prehrejú spolu s cibuľou, šampiňónmi, nakladanými uhorkami, kyslou smotanou a paradajkovým pretlakom. Ingrediencie…

Read More

Kuracie soté v zemiakovej placke – originálny slovenský recept

Klasické slovenské jedlo, ktoré určite poznajú všetci gazdinky. Túto obľúbenú pochúťku nájdete nielen v domácej kuchyni, ale aj v mnohých reštauráciách. Kuracie soté v zemiakovej placke je ideálnym jedlom k obedu, ale môžete si ho dať aj na večeru. Ingrediencie Zemiaková placka  1 kg zemiakov  2 vajcia  100 g hladkej múky  4 strúčiky…

Read More