Vyskúšajte náš rýchly a jednoduchý recept na avokádovú pomazánku s vajíčkom, zelerom, čerstvými bylinkami a citrónovou šťavou. Ingrediencie 1 stredné avokádo 2 PL majonézy alebo gréckeho jogurtu 1 a 1/2 ČL čerstvej citrónovej šťavy 4 natvrdo uvarené vajcia 1 menšia stonka zeleru 1 PL nadrobno nasekanej pažítky, petržlenovej vňate alebo kôpru Soľ Čierne…
Značka: Kôpor
Pečený losos s citrónom a kôprom – FIT recept
Tento jednoduchý recept na pečeného lososa s citrónom a kôprom zaberie menej ako 30 minút. Obľúbené a rýchle jedlo, ktoré je vhodné na obed aj večeru. Vďaka jemnému pečeniu zostane ryba vlhká a doslova sa topí v ústach. Ingrediencie 2 ks filé z lososa 1 PL olivového oleja Soľ mleté čierne korenie 1…
Lososové fašírky – FIT recept
Najlepšie fašírky aké ste kedy jedli. Vyskúšajte tieto úžasné lososové fašírky a už nikdy ich za iné nevymeníte. Ingrediencie 420 g filet z lososa (bez kostí) 2 cibuľky 1 PL čerstvého kôpru 50 g Panko strúhanky 60 g Majonézy 1 PL citrónová šťava 1 dijonská horčica 1 vajce 2 PL olivový olej soľ mleté…
Lahodná zemiakovo-pórová polievka – zdravý recept
Krémová, upokojujúca a lahodná zemiaková polievka s chrumkavým pórom a slaným prosciuttom. Polievku môžete podávať s množstvom chrumkavého opečeného chleba. Ingrediencie 2 póry 3 PL masla 3 PL olivový olej 4 strúčiky cesnaku ½ hrnčeka suchého bieleho vína 1 kg zemiakov 700 ml kuracieho vývaru 500 ml plnotučného mlieka 2 vetvičky čerstvého tymiánu …
Zaváraná strúhaná cuketa – rýchly recept
Doprajte si cuketu v akékoľvek ročné obdobie. Zaváraná strúhaná cuketa sa pripravuje veľmi rýchlo a jednoducho. Za 30 minút máte hotovo a cuketu môžete neskôr použiť ako prílohu k hamburgerom, sendvičom, alebo kedykoľvek, keď vám na ňu príde chuť. Ingrediencie Cuketa podľa veľkosti pohárov 1 šalotka 1 lyžica soli 1 strúčik cesnaku, čerstvý…
Tradičná kulajda – jednoduchý slovenský recept
Výborná česká Kulajda sa u nás udomácnila natoľko, že ju niektorý začali označovať aj za Slovenskú. Tento recept je poctou všetkým českým gazdinkám, ktoré túto chutnú polievku pripravujú desaťročia a za tie roky ju vyvinuli do podoby, v akej ju poznáme dnes. Ingrediencie 1 hrnček sušených húb 1 hrnček kyslá smotana 4 väčšie…
Magiritsa – tradičný recept na grécku veľkonočnú polievku s jahňacích drobov
Tento tradičný pokrm je pripravovaný a podávaný takmer v každej domácnosti v Grécku na Bielu sobotu, zatiaľ čo hlavným veľkonočným jedlom podávaným na Veľkonočnú nedeľu je pečené jahňacinka. Autentická receptúra magiritsa je navrhnutá tak, aby zužitkovala zvyšné časti jahňacieho mäsa, aby nič nevyšlo nazmar. Ingrediencie Na vaječnú citrónovú omáčku (Avgolemono) Postup prípravy