Kôpor je aromatická bylina, ktorá sa používa ako prísada v mnohých druhoch jedál. Má jemnú, sladkastú chuť a vôňu a je často používaný v tradičnej kuchyni po celom svete. Kôpor sa používa najmä ako prísada na ryby, ale môže sa tiež pridať do zeleninových jedál, polievok a omáčok. Okrem svojho chuťového profilu má kôpor aj určité zdravotné výhody. Je zdrojom vitamínu C, draslíka a vlákniny, ktoré sú dôležité pre zdravie. Kôpor tiež obsahuje látky, ktoré pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu v krvi a podporujú trávenie. Kôpor je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a aromatickú prísadu pre svoje jedlá.
Vyskúšajte náš rýchly a jednoduchý recept na avokádovú pomazánku s vajíčkom, zelerom, čerstvými bylinkami a citrónovou šťavou. [sc name="reklama_1"][/sc] Ingrediencie…
Tento jednoduchý recept na pečeného lososa s citrónom a kôprom zaberie menej ako 30 minút. Obľúbené a rýchle jedlo, ktoré…
Najlepšie fašírky aké ste kedy jedli. Vyskúšajte tieto úžasné lososové fašírky a už nikdy ich za iné nevymeníte. [sc name="reklama_1"][/sc]…
Krémová, upokojujúca a lahodná zemiaková polievka s chrumkavým pórom a slaným prosciuttom. Polievku môžete podávať s množstvom chrumkavého opečeného chleba.…
Doprajte si cuketu v akékoľvek ročné obdobie. Zaváraná strúhaná cuketa sa pripravuje veľmi rýchlo a jednoducho. Za 30 minút máte…
Výborná česká Kulajda sa u nás udomácnila natoľko, že ju niektorý začali označovať aj za Slovenskú. Tento recept je poctou…
Tento tradičný pokrm je pripravovaný a podávaný takmer v každej domácnosti v Grécku na Bielu sobotu, zatiaľ čo hlavným veľkonočným…