Kôpor je aromatická bylina, ktorá sa používa ako prísada v mnohých druhoch jedál. Má jemnú, sladkastú chuť a vôňu a je často používaný v tradičnej kuchyni po celom svete. Kôpor sa používa najmä ako prísada na ryby, ale môže sa tiež pridať do zeleninových jedál, polievok a omáčok. Okrem svojho chuťového profilu má kôpor aj určité zdravotné výhody. Je zdrojom vitamínu C, draslíka a vlákniny, ktoré sú dôležité pre zdravie. Kôpor tiež obsahuje látky, ktoré pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu v krvi a podporujú trávenie. Kôpor je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a aromatickú prísadu pre svoje jedlá.
Najlepšie zavárané uhorky, často nazývané aj nakladané uhorky, sú tradičným a chutným spôsobom konzervácie úrody úrodného leta. Tieto malé a chrumkavé plody sú u nás… Čítať viac »Najlepšie zavárané uhorky, výborný recept
Vyskúšajte náš rýchly a jednoduchý recept na avokádovú pomazánku s vajíčkom, zelerom, čerstvými bylinkami a citrónovou šťavou. Ingrediencie na avokádovú pomazánku Postup prípravy avokádovej pomazánky… Čítať viac »Najlepšia avokádová pomazánka s vajíčkom, domáci recept
Najlepšie fašírky aké ste kedy jedli. Vyskúšajte tieto úžasné lososové fašírky a už nikdy ich za iné nevymeníte. Ingrediencie na lososové fašírky Postup prípravy lososových… Čítať viac »Lososové fašírky, FIT recept
Krémová, upokojujúca a lahodná zemiaková polievka s chrumkavým pórom a slaným prosciuttom. Polievku môžete podávať s množstvom chrumkavého opečeného chleba. Ingrediencie na zemiakovo-pórovú polievku Postup… Čítať viac »Lahodná zemiakovo-pórová polievka, zdravý recept
Cuketa je výnimočná zelenina, ktorú môžeme využiť v rôznych jedlách a receptoch. Jedným z kreatívnych spôsobov, ako ju využiť, je zaváraná strúhaná cuketa. Táto jednoduchá… Čítať viac »Zaváraná strúhaná cuketa, rýchly recept