Preskočiť na obsah

Majoránka

Majoránka je aromatická bylinka s jemnou chuťou, ktorá sa často používa v kuchyni. Má ľahké citrusové tóny a používa sa ako korenina pre mnoho jedál, vrátane kuracieho, teľacieho, hovädzieho mäsa a zeleniny. Majoránka sa môže použiť ako čerstvá alebo sušená a má mnoho zdravotných výhod, vrátane možnosti zlepšenia trávenia a zvýšenia imunity.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Najlepšie patizónové placky, jednoduchý recept

Najlepšie patizónové placky, jednoduchý recept

Patizón, je zeleninou, ktorá sa často podceňuje a nevyužíva sa v kuchyni tak, ako by si zaslúžila. A práve patizónové placky predstavujú vynikajúci spôsob, ako… Čítať viac »Najlepšie patizónové placky, jednoduchý recept

Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Plnená paprika s rajčinovou omáčkou a mletým mäsom je jedným z tradičných pokrmov, ktoré si obľúbili generácie. Táto výnimočná chuťová kombinácia prináša spokojnosť našim chuťovým… Čítať viac »Najlepšia starkina plnená paprika, originálny maďarský recept

Výborný slovenský guláš - recept, z diviny, z daniela, z diviaka, z bravčového mäsa

Výborný slovenský guláš, recept, z diviny, z daniela, z diviaka, z bravčového mäsa

Guláš je klasické jedlo, ktoré je obľúbené nielen na Slovensku, ale v mnohých kuchyniach strednej a východnej Európy. Pôvodne pochádza z Maďarska, ale na Slovensku… Čítať viac »Výborný slovenský guláš, recept, z diviny, z daniela, z diviaka, z bravčového mäsa