Reklama

Majoránka

Majoránka je aromatická bylinka s jemnou chuťou, ktorá sa často používa v kuchyni. Má ľahké citrusové tóny a používa sa ako korenina pre mnoho jedál, vrátane kuracieho, teľacieho, hovädzieho mäsa a zeleniny. Majoránka sa môže použiť ako čerstvá alebo sušená a má mnoho zdravotných výhod, vrátane možnosti zlepšenia trávenia a zvýšenia imunity.

Najlepšia starkina plnená paprika – originálny maďarský recept

Lahodná plnená paprika s mletým mäsom je najlepšia s knedľou, ale podľa chuti môžete ako prílohu použiť aj zemiaky alebo…

31 júla, 2022

Kuracie soté v zemiakovej placke – originálny slovenský recept

Klasické slovenské jedlo, ktoré určite poznajú všetci gazdinky. Túto obľúbenú pochúťku nájdete nielen v domácej kuchyni, ale aj v mnohých…

31 júla, 2022

Jednoduchá fantastická fazuľová polievka – originálny domáci recept

Obľúbené jedlo, na ktorom si pochutí takmer každý. Fantastická a lahodná domáca fazuľová polievka osvieži každý obed a dodá energiu…

31 júla, 2022
Reklama

Jednoduchá slovenská šošovicová polievka – najlepší recept ako od babičky

Šošovicová polievka je polievka so šošovicou ako hlavnou zložkou. Môže byť vegetariánska alebo môže obsahovať mäso a hnedú, červenú, žltú,…

20 júla, 2022

Tradičná česká bramboračka s hubami – najlepší recept

Bramboračka alebo zemiaková polievka sa pripravuje obvykle zo zemiakov a koreňovej zeleniny. Väčšinou z mrkvy , zeleru, petržlenu a pod.…

20 júla, 2022

Výborný slovenský guláš – recept, z diviny, z daniela, z diviaka, z bravčového mäsa

Guláš môžeme charakterizovať ako výdatnú a hustú polievku, ktorej podstatu tvorí dusené a varené hovädzie (alebo iné) mäso. Guláš obsahuje…

4 júna, 2022