Majoránka je aromatická bylinka s jemnou chuťou, ktorá sa často používa v kuchyni. Má ľahké citrusové tóny a používa sa ako korenina pre mnoho jedál, vrátane kuracieho, teľacieho, hovädzieho mäsa a zeleniny. Majoránka sa môže použiť ako čerstvá alebo sušená a má mnoho zdravotných výhod, vrátane možnosti zlepšenia trávenia a zvýšenia imunity.
Lahodná plnená paprika s mletým mäsom je najlepšia s knedľou, ale podľa chuti môžete ako prílohu použiť aj zemiaky alebo…
Klasické slovenské jedlo, ktoré určite poznajú všetci gazdinky. Túto obľúbenú pochúťku nájdete nielen v domácej kuchyni, ale aj v mnohých…
Obľúbené jedlo, na ktorom si pochutí takmer každý. Fantastická a lahodná domáca fazuľová polievka osvieži každý obed a dodá energiu…
Šošovicová polievka je polievka so šošovicou ako hlavnou zložkou. Môže byť vegetariánska alebo môže obsahovať mäso a hnedú, červenú, žltú,…
Bramboračka alebo zemiaková polievka sa pripravuje obvykle zo zemiakov a koreňovej zeleniny. Väčšinou z mrkvy , zeleru, petržlenu a pod.…
Guláš môžeme charakterizovať ako výdatnú a hustú polievku, ktorej podstatu tvorí dusené a varené hovädzie (alebo iné) mäso. Guláš obsahuje…