Mletá červená paprika je korenina získaná z červených paprík, ktoré sú sušené a mleté na jemný prášok. Táto korenina je široko využívaná v kuchyni ako prísada do mnohých jedál, najmä v stredomorských a mexických receptoch. Má charakteristickú silnú chuť a vôňu a môže sa použiť na dochutenie mäsových, rybacích, zeleninových aj omáčkových jedál. Mletá červená paprika obsahuje vitamín C, kapsaicín a iné antioxidanty, ktoré majú pozitívny vplyv na zdravie.
Fašírky sú obľúbeným jedlom, ktoré svojimi bohatými chuťami a jednoduchosťou prípravy oslovuje mnohých milovníkov klasických pokrmov. Ide o tradičné jedlo stredoeurópskej kuchyne, ktoré si v… Čítať viac »Šťavnaté fašírky, najlepší recept
Krémová tekvicová polievka s kokosovým mliekom, spája bohatú chuť tekvice s exotickou sladkosťou kokosu. Polievka je príjemne hladká a výrazne korenistá, vytvára zaujímavú harmóniu medzi… Čítať viac »Krémová tekvicová polievka s kokosovým mliekom
Pikantný paradajkový džem je vynikajúci a originálny spôsob, ako využiť sladkosť a chrumkavosť paradajok v kombinácii s pikantnými a aromatickými prísadami. Tento džem je vynikajúcou… Čítať viac »Pikantný paradajkový džem, letný recept