Preskočiť na obsah

Mletá škorica

Mletá škorica je korenina s vôňou a chuťou sladkej dreviny. Používa sa v receptoch na sladké pečenie, dezerty, ovocné šaláty, ale aj v niektorých slaných jedlách, napríklad v marockej kuchyni. Škorica môže mať aj zdravotné výhody, pretože obsahuje silné antioxidanty a má protizápalové účinky. V receptoch sa často používa mletá škorica, ktorá sa vyrába z kôry škorice a je k dispozícii v mnohých obchodoch so surovinami.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Ako upiecť dokonalý medovníkový domček ako z rozprávky

Ako upiecť dokonalý medovníkový domček ako z rozprávky

Medovníkový domček je dnes neoddeliteľnou súčasťou vianočnej tradície, má za sebou bohatú a fascinujúcu históriu. Tieto sladké a dekoratívne diela sú nielen vizuálne atraktívne, ale… Čítať viac »Ako upiecť dokonalý medovníkový domček ako z rozprávky

Vianočné medovníčky, pravý sviatočný recept

Vynikajúce mäkké medovníčky, pravý sviatočný recept

Vianočné medovníčky predstavujú nielen výnimočnú súčasť slovenských a českých vianočných tradícií, ale sú obľúbené po celom svete. Toto malé, aromatické pečivo má nádherne bohatú chuť… Čítať viac »Vynikajúce mäkké medovníčky, pravý sviatočný recept