Preskočiť na obsah

Mleté čierne korenie

Mleté čierne korenie je korenie s charakteristickou pálivou chuťou, ktoré sa používa v mnohých receptoch na zlepšenie chuti jedla. Je vyrobené zo zrelých, sušených a rozdrvených bobkov čierneho korenia. Mleté čierne korenie môže byť použité na dochutenie rôznych jedál, ako sú mäsové jedlá, polievky, šaláty, marinády, omáčky a mnoho ďalších. Je tiež často kombinované s inými koreninami, ako sú mletý klinček, koriander, kardamón a muškátový orech, pre vytvorenie zmesi korenia.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Vyprážané šampiňóny, najlepší recept

Vyprážané šampiňóny, najlepší recept

Vyprážané šampiňóny v trojobale predstavujú výnimočnú kombináciu čerstvých šampiňónov, chrumkavého obalu a lákavej krehkosti. Ich príprava je relatívne jednoduchá, no výsledkom je obdivuhodne chrumkavý a… Čítať viac »Vyprážané šampiňóny, najlepší recept

Najlepšie patizónové placky, jednoduchý recept

Najlepšie patizónové placky, jednoduchý recept

Patizón, je zeleninou, ktorá sa často podceňuje a nevyužíva sa v kuchyni tak, ako by si zaslúžila. A práve patizónové placky predstavujú vynikajúci spôsob, ako… Čítať viac »Najlepšie patizónové placky, jednoduchý recept