Mleté čierne korenie je korenie s charakteristickou pálivou chuťou, ktoré sa používa v mnohých receptoch na zlepšenie chuti jedla. Je vyrobené zo zrelých, sušených a rozdrvených bobkov čierneho korenia. Mleté čierne korenie môže byť použité na dochutenie rôznych jedál, ako sú mäsové jedlá, polievky, šaláty, marinády, omáčky a mnoho ďalších. Je tiež často kombinované s inými koreninami, ako sú mletý klinček, koriander, kardamón a muškátový orech, pre vytvorenie zmesi korenia.
Fašírky sú obľúbeným jedlom, ktoré svojimi bohatými chuťami a jednoduchosťou prípravy oslovuje mnohých milovníkov klasických pokrmov. Ide o tradičné jedlo stredoeurópskej kuchyne, ktoré si v… Čítať viac »Šťavnaté fašírky, najlepší recept
Keď chladné večery prichádzajú hľadáme rýchle pokrmy, ktoré nás zahrejú. V tomto prípade sa šošovicový prívarok stáva ideálnou voľbou. Tento tradičný, výživný pokrm, bohatý na… Čítať viac »Najlepší šošovicový prívarok, rýchly recept
Táto pikantná tekvicová polievka s čili a zázvorom je výnimočným spôsobom, ako sa potešiť v chladnejších dňoch. Kombinácia chutného tekvicového základu s príjemnou pikantnosťou čili… Čítať viac »Pikantná tekvicová polievka s čili a zázvorom
Tento recept na kuracie na smotane s hubami prináša do vašej kuchyne lahodnú a výnimočný chuťový zážitok. Kombinácia jemného kuracieho mäsa, lesných húb a krémovej… Čítať viac »Kuracie na smotane s hubami, chutný recept
Vyprážané šampiňóny v trojobale predstavujú výnimočnú kombináciu čerstvých šampiňónov, chrumkavého obalu a lákavej krehkosti. Ich príprava je relatívne jednoduchá, no výsledkom je obdivuhodne chrumkavý a… Čítať viac »Vyprážané šampiňóny, najlepší recept
Vyprážaný patizón je lahodným a populárnym pokrmom, ktorý si získal obľubu nielen v kuchyni strednej Európy, ale aj v rôznych častiach sveta. Patizón je zelenina… Čítať viac »Vyprážaný patizón, chutný recept