Preskočiť na obsah

Mlieko

Mlieko je jednou z najbežnejších zložiek v mnohých kuchyniach po celom svete. Mlieko sa používa v rôznych formách, vrátane plnotučného mlieka, odtučneného mlieka, kondenzovaného mlieka a podobne. Používa sa na prípravu nápojov ako kakao alebo kávy, ale aj na prípravu jedál ako sú polievky, omáčky, dezerty a mnoho ďalších. Mlieko môže byť aj náhradou za vodu alebo iné tekutiny v určitých receptoch. Výber správneho typu mlieka môže ovplyvniť chuť a textúru konečného produktu, takže je dôležité brať do úvahy recept a jeho požiadavky na mlieko.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou, originálny recept

Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou, originálny recept

Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou je skvostným spojením bohatých príchutí a jesenných ingrediencií. Gaštany, ktoré sú jedným z hlavných zložiek, dodávajú bábovke výraznú chuť a… Čítať viac »Gaštanová bábovka s brusnicovou glazúrou, originálny recept