Vyskúšajte tento receptový hit na škoricový trhací chlebík, ktorý je veľmi chutný. Ingrediencie Postup prípravy
Značka: Mlieko
Vyprážaný kapor s bielym vínom – vianočný recept
Vyskúšajte tento výborný recept na vyprážaného kapra s bielym vínom, ktorý určite oživí vašu vianočnú večeru. Ingrediencie Postup prípravy
Vyprážaný kapor – vianočný recept
Vianočná klasika, ktorá by nemala chýbať na žiadnom štedrovečernom stole. Ingrediencie Postup prípravy
Vyprážaný chrumkavý losos – overený recept
Vyskúšajte tento overený recept na vyprážaného lososa, ktorý je vhodným jedlom na Vianoce ale aj Veľkú noc. Ak máte radi niečo zdravšie, tak môžete vyskúšať jeho pečenú verziu. Ingrediencie Postup prípravy
Makové pirohy – výborný recept
Kto by nepoznal makové pirohy? Tento originálny slovenský recept musíte určite vyskúšať. Ingrediencie Náplň Postup prípravy
Najlepšie šuhajdy – fantastický recept
Kto by nepoznal klasické šuhajdy? Tento výborný dezert sa v slovenských domácnostiach robí už od nepamäti hlavne na Vianoce a Veľkú noc. Vyskúšajte tento jednoduchý recept a na ozdobenie zapojte svoju fantáziu. Ingrediencie Plnka Poleva Zdobenie Postup prípravy
Babičkina domáca vianočka – tradičný recept
Vianočka je veľmi obľúbená nielen počas vianočných sviatkov, ale aj ako chutná večera alebo raňajky počas celého roka. Vyskúšajte tento jednoduchý recept na domácu vianočku a vychutnajte si voňavú, mäkkú a vzdušnú pochúťku, ktorej sa nič nevyrovná. Ingrediencie Postup prípravy
Nemecké marcipánové koláčiky – originálny recept
Marcipánové sušienky Bethmännchen sú známym, tradičným receptom na vianočné pečivo z Nemecka, konkrétne z Frankfurtu. Ingrediencie Postup prípravy
Najlepšie babičkine medové rezy – klasický recept
Medové rezy sú veľmi jednoduchým a obľúbeným zákuskom, ktorý je vhodný pre celú rodinu. Vychutnať si ho môžete nielen počas vianočných sviatkov, ale aj kedykoľvek počas roka. Ingrediencie Cesto Plnka Na zdobenie Postup prípravy
Včelie úliky – originálny recept
Včelie úliky alebo aj osie hniezda sú jedným z najobľúbenejších nepečených vianočných koláčikov na Slovensku a v Českej republike. Pripravujú sa veľmi rýchlo a jednoducho a ich vnútro je naplnené lahodným rumovým krémom. Ingrediencie Plnka Postup prípravy