Olivový olej je ingrediencia používaná v mnohých receptoch, najmä v talianskej a stredomorskej kuchyni. Má vynikajúcu chuť a vôňu a je považovaný za zdravšiu alternatívu k iným druhom olejov, pretože je bohatý na zdravé tuky a antioxidanty. Používa sa na prípravu omáčok, dresingov, marinád a na pečenie a praženie. Okrem toho sa používa aj na dochutenie šalátov, cestovín a ďalších jedál. Existuje niekoľko druhov olivového oleja, vrátane extra panenského olivového oleja, ktorý je najkvalitnejší a môže byť použitý aj na dochutenie jedál.
Táto pikantná tekvicová polievka s čili a zázvorom je výnimočným spôsobom, ako sa potešiť v chladnejších dňoch. Kombinácia chutného tekvicového základu s príjemnou pikantnosťou čili… Čítať viac »Pikantná tekvicová polievka s čili a zázvorom
V tomto strašidelnom období, keď sa hranice medzi svetmi stenšujú a duše zosnulých nás navštevujú, je ideálna chvíľa zavolať priateľov a rodinu na spoločné strašidelné… Čítať viac »Halloweenska pizza, fantastický recept
Hlivová krémová polievka je klasickou lahôdkou, ktorá využíva nielen výnimočnú chuť, ale aj bohaté nutričné hodnoty hlivy ustricovej. Táto polievka je ideálnym jedlom pre tých,… Čítať viac »Najlepšia hlivová krémová polievka, FIT recept
V dávnych dobách, keď bolo pečenie domáceho chleba srdcom každej kuchyne, naši predkovia hľadali nové spôsoby, ako pridať chlebu osobitý charakter a výraznú chuť. Medzi… Čítať viac »Pivný chlieb, chutný recept