Panko strúhanka je druh japonskej strúhanky vyrobený z bieleho chleba bez kôrky. Je to hrubozrnná, suchá a ľahká strúhanka, ktorá sa často používa na panírovanie potravín, ako sú ryby, mäso a zelenina, pretože vytvára chrumkavú a krehkú kôrku. Je často preferovaná pred inými druhmi strúhanky pre svoju schopnosť absorbovať menej oleja a vytvárať menej „varenej“ chuti.
Tieto karfiolové koláčiky musíte určite vyskúšať, pretože sú fantastické. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a môžete ich podávať…
Tieto výdatné vegánske fašírky sú plné zeleniny a bielkovín. Pre skutočne lahodnú a výživnú hostinu môžete podávať s prílohou rozmarínových…
Najlepšie fašírky aké ste kedy jedli. Vyskúšajte tieto úžasné lososové fašírky a už nikdy ich za iné nevymeníte. Ingrediencie 420…
Tieto vyprážané avokádové hranolky sú naozaj fantastické. Vyskúšajte náš overený recept. Ingrediencie 60 g Panko strúhanka 1 ČL sušený cesnak …