Karfiolové koláčiky, zdravý recept
Tieto karfiolové koláčiky musíte určite vyskúšať, pretože sú fantastické. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a môžete ich podávať s kečupom alebo rôznymi inými… Čítať viac »Karfiolové koláčiky, zdravý recept
Panko strúhanka je druh japonskej strúhanky vyrobený z bieleho chleba bez kôrky. Je to hrubozrnná, suchá a ľahká strúhanka, ktorá sa často používa na panírovanie potravín, ako sú ryby, mäso a zelenina, pretože vytvára chrumkavú a krehkú kôrku. Je často preferovaná pred inými druhmi strúhanky pre svoju schopnosť absorbovať menej oleja a vytvárať menej „varenej“ chuti.
Tieto karfiolové koláčiky musíte určite vyskúšať, pretože sú fantastické. Ich príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a môžete ich podávať s kečupom alebo rôznymi inými… Čítať viac »Karfiolové koláčiky, zdravý recept
Tieto výdatné vegánske fašírky sú plné zeleniny a bielkovín. Pre skutočne lahodnú a výživnú hostinu môžete podávať s prílohou rozmarínových pečených zemiakov a ružičkového kelu… Čítať viac »Zeleninové fašírky, vegánsky recept
Najlepšie fašírky aké ste kedy jedli. Vyskúšajte tieto úžasné lososové fašírky a už nikdy ich za iné nevymeníte. Ingrediencie na lososové fašírky Postup prípravy lososových… Čítať viac »Lososové fašírky, FIT recept
Tieto vyprážané avokádové hranolky sú naozaj fantastické. Vyskúšajte náš overený recept. Ingrediencie na avokádové hranolky Postup prípravy avokádových hranoliek Ďalšie inšpirácie Domáca ricotta zo srvátky,… Čítať viac »Chrumkavé avokádové hranolky, overený recept