Plnená kapusta je typickým jedlom, z ktorého má každý svoj osvedčený recept a každý ho pripravuje trochu inak. existuje veľa verzií a všetky sú dobré. Vyskúšajte si s nami práve tento. Ingrediencie 1/4 šálky ryže 500 g mletého bravčového mäsa 250 g mletého hovädzieho mäsa 2 strúčiky cesnaku 2 stredné cibule 1 veľké…
Značka: Paradajková šťava
Grécke pečené mäsové guľky v paradajkovej omáčke – overený recept na Soutzoukakia
Tradične sa grécka soutzoukakia vyrába z mletého hovädzieho mäsa . Ak chcete, aby boli na zdravšej strane, môžete použiť chudé/nízkotučné hovädzie mäso. Ak chcete, môžete použiť aj kombináciu mletého hovädzieho a bravčového mäsa. Ingrediencie Na mäsové guľky Na paradajkovú omáčku Postup prípravy