Šťava z kyslej kapusty je prírodný nápoj, ktorý je získavaný fermentáciou kyslej kapusty. Táto šťava je bohatá na vitamíny, minerály a probiotiká, čo ju robí výživnou a prospešnou pre trávenie a imunitný systém. Je známa svojou kyslou chuťou a charakteristickou arómou, ktorá dodáva jedlu pikantnosť a oživenie. Šťava z kyslej kapusty sa používa ako prírodný prostriedok na podporu trávenia, detoxikáciu organizmu a zlepšenie imunitného systému. Je tiež populárnym ingredienciou pri príprave kyslých polievok, omáčok, šalátov a marinád, ktoré pridávajú jedlám výraz a špecifickú chuť.
Vyskúšajte recept na toto obľúbené ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje hlavne na východe Slovenska. Táto výborná polievka patrí tiež k tradičnému štedrovečernému pokrmu. Ingrediencie na… Čítať viac »Zemplínska mačanka, najlepší recept