Strúhaný parmezán je syr s intenzívnou chuťou a slanou arómou, ktorý sa používa ako chuťové dochucovadlo v mnohých receptoch. Parmezán je tvrdý syr vyrobený z nehomogenizovaného kravského mlieka a zreje po dobu minimálneho mesiaca až do niekoľkých rokov. Na strúhanie sa používa čerstvý syr, ktorý sa musí uchovávať v chladničke a pred použitím sa zvykne nastrúhať na jemno. Strúhaný parmezán sa používa v šalátoch, cestovinách, polievkach a mnohých ďalších receptoch.
Kuracie soté so špenátom a sušenými paradajkami je lahodné jedlo, ktoré kombinuje chrumkavé kúsky kuracieho mäsa s čerstvým špenátom a…
Kelové pesto je zdravá a chutná alternatíva klasického pesta, ktorá využíva listy kelu na vytvorenie aromatickej a výživnej omáčky. Toto…
Špenátová pizza s medom je originálny recept, ktorý kombinuje tradičné prvky pizze s nečakanými prísadami. Základom pizze je cesto, ktoré…
Taštičky z lístkového cesta plnené špenátom sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý recept na chutné a…
Ak milujete výborné recepty, ktoré sú rýchle na prípravu, ste na správnom mieste. Tieto krémové cestoviny sú akousi verziou mac…
Máte chuť na domácu pizzu, ale nechce sa vám robiť cesto? Máme pre vás jednoduchší spôsob. Stačí vám francúzsky chlieb a…
Výborné cestoviny s hubami a špenátom, ktoré pripravíte v priebehu 30 minút. Ingrediencie 400 g cestoviny (rigatoni) 5 PL masla …
Vyskúšajte recept na bohaté a krémové toskánske maslové huby s jemným nadýchom cherry paradajok. Ingrediencie 4 PL maslo 2 strúčiky…
Úžasné jedlo vhodné na piknik aj letnú večeru. Vychutnajte si bohatý zeleninový šalát s cestovinou, ktorý dokážete pripraviť rýchlo a…
Všetky svieže chute, po ktorých túžite v jednoduchom recepte na krevetové špagety so špargľou. Igrediencie 1 bal. špagety 2 PL…
Keď sa neviete rozhodnúť či chcete lasagne alebo špagety, uvarte si špagetové lasagne. Ingrediencie 1 bal. špagiet 2 vajcia 65…
Hľadáte nový lahodný spôsob ako pripraviť špagety? Práve ste ho našli. Vyskúšajte úžasné zapečené špagety, ktoré sú dokonalé vďaka roztopenej…