Značka: Strúhaný parmezán

Super cestovinový šalát – šťavnatý recept

Úžasné jedlo vhodné na piknik aj letnú večeru. Vychutnajte si bohatý zeleninový šalát s cestovinou, ktorý dokážete pripraviť rýchlo a jednoducho v priebehu 30 minút. Ingrediencie 1 bal. špagety ( alebo iné cestoviny)  120 ml olivový olej  60 ml červený vínny ocot  65 g strúhaný parmezán  1 strúčik cesnaku  Oregano  tymián  mletá červená…

Read More

Krevetové špagety so špargľou – FIT recept

Všetky svieže chute, po ktorých túžite v jednoduchom recepte na krevetové špagety so špargľou. Igrediencie 1 bal. špagety  2 PL maslo  3 strúčiky cesnaku  1 zväzok špargle  450 g lúpané veľké krevety  soľ  mleté ​​čierne korenie  3 PL citrónová šťava  2 citróny  65 g strúhaný parmezán  2 PL smotany na šľahanie  Postup prípravy…

Read More

Špagetové lasagne – rýchly recept

Keď sa neviete rozhodnúť či chcete lasagne alebo špagety, uvarte si špagetové lasagne. Ingrediencie 1 bal. špagiet  2 vajcia  65 g  nastrúhaný parmezán  2 PL olivový olej  1 cibuľa  3 strúčiky cesnaku  450 g mletého hovädzieho mäsa  2 PL paradajkovej pasty  1 plechovka drvených paradajok  sušené oregano  250 g ricotta  250 g strúhaná mozzarella …

Read More

Zapekané špagety s mletým mäsom a syrom – výborný recept

Hľadáte nový lahodný spôsob ako pripraviť špagety? Práve ste ho našli. Vyskúšajte úžasné zapečené špagety, ktoré sú dokonalé vďaka roztopenej vrstve syra navrchu. Ingrediencie Olej na vymazanie pekáča  200 g špagety   2 PL olivový olej  1 žltá cibuľa  2 strúčiky cesnaku  450 g mletého hovädzieho mäsa  soľ  mleté ​​čierne korenie  oregano  tymián  1  plechovka…

Read More

Špagety so syrovou omáčkou a korením – originálny recept na Cacio e Pepe

Vyskúšajte chutné cestoviny Cacio e Pepe, ktorých názov v preklade znamená syr a korenie. Tieto dve ingrediencie sa zvyčajne považujú len za malé ingrediencie do jedla, ale v tomto recepte na cestoviny sú veľmi dôležité. Ingrediencie 1 bal špagety  2 PL maslo  1 PL olivový olej  Hrubo mleté ​​čierne korenie  65 g čerstvo…

Read More

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke so špagetami – jednoduchý recept

Ak hľadáte super jednoduchý recept na špagety s mäsovými guľkami, ste na správnom mieste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru. Ingrediencie 1 bal. špagiet  450 g mletého hovädzieho mäsa  35 g strúhanky  25 g strúhaného parmezánu  1 veľké vajce  2 strúčiky cesnaku  2 PL olivový olej  1 cibuľa  1 väčšia…

Read More

Gnocchi s kuracím mäsom a smotanou na panvici – jednoduchý recept

Vyskúšajte tento skvelý recept na krémové kura s gnocchi, ktoré sa dá pripraviť na jednej panvici. Ingrediencie 500 g vykostené kuracie prsia bez kože  soľ  mleté ​​čierne korenie  2 PL olivový olej  1 šalotka  100 g hnedé šampiňóny  2 strúčiky cesnaku  2 ČL čerstvého tymiánu  1 ČL sušené oregano  1 l kurací vývar …

Read More

Pečený losos s kyslou smotanou – jednoduchý recept

Ako pripraviť jemného pečeného lososa s krémovou kyslou smotanou za menej ako 30 minút? Vyskúšajte tento jednoduchý, rýchly a chutný recept. Ingrediencie 4  filety z lososa  1/2 hrnčeka tučnej kyslej smotany  1 a 1/2 ČL celozrnnej horčice  1/3 hrnčeka strúhaného parmezánu  soľ   čierne mleté ​​korenie  Postup prípravy Predhrejeme si rúru na 220 °C a vymastíme…

Read More

Talianske špagety s mletým mäsom – zdravý recept

Na prípravu týchto jednoduchých špagiet môžete použiť mleté ​​hovädzie, morčacie, bravčové, kuracie alebo jahňacie mäso. Ingrediencie 1 balenie špagiet  450 g mletého mäsa  3 PL olivového oleja  130 g cibule  3 strúčiky cesnaku  2 PL paradajkovej pasty  1/2 ČL sušeného oregana  Mletá červená paprika  240 ml vývaru  1 veľká plechovka drvených paradajok  Soľ  …

Read More

Avokádové cestoviny Alfredo – originálny recept

Vyskúšajte výbornú avokádovú omáčku na cestoviny, ktorá je extra krémová. Jednoduchý recept na avokádové cestoviny Alfredo. Ingrediencie 350 g špagety  2 avokáda  1 strúčik cesnaku  15 g petržlenová vňať  2 PL smotany na šľahanie  1 PL citrónová šťava  60 g  čerstvo nastrúhaný parmezán a ďalšie na servírovanie  Košér soľ  Čerstvo mleté ​​čierne korenie  Postup…

Read More