Suché biele víno je druh vína vyrábaný z bielych hrozien, ktoré sú lisované a kvasené bez sladovania. Je bezzákladové, s vysokým obsahom kyseliny a obvykle má nižšiu úroveň cukru. V kuchyni sa používa na prípravu rôznych jedál vrátane rybieho a kuracieho mäsa, omáčok, polievok, zeleniny a dezertov.
Lovecké jedlo. Aj tak by sa dalo definovať kuracie Cacciatore, ktoré sa dá z taliančiny preložiť aj ako "Lovec". Toto…
Špagety Bolognese sú dokonalým spôsobom, ako premeniť balenie mletého hovädzieho mäsa a špagiet na niečo, čo vás ohromí. Ingrediencie 450…
Tento jednoduchý recept na pečeného lososa s citrónom a kôprom zaberie menej ako 30 minút. Obľúbené a rýchle jedlo, ktoré…
Krémová, upokojujúca a lahodná zemiaková polievka s chrumkavým pórom a slaným prosciuttom. Polievku môžete podávať s množstvom chrumkavého opečeného chleba.…