Minestrone je hustá polievka talianskeho pôvodu vyrobená zo zeleniny , často s pridaním cestovín alebo ryže. Medzi bežné ingrediencie patrí fazuľa, cibuľa, zeler, mrkva, listová zelenina, vývar, parmezán a paradajky. Ingrediencie 2 PL olivového oleja 85 g nasekanej pancetty 1 cibuľa 1 šálka na kocky nakrájaného zeleru 4 strúčiky cesnaku 4 šálky kuracieho…
Značka: Syr Parmigiano-Reggiano
Panzanella – rýchly a jednoduchý recept na výborný taliansky šalát
Pripravte si vlastnú verziu jedného z najznámejších toskánskych jedál, panzanelly. Je to dobrý spôsob, ako spotrebovať zvyšky, pretože sa pripravuje zo starého chleba, ktorý stačí dochutiť zrelými paradajkami a zálievkou z olivového oleja. Ingrediencie Postup prípravy