Značka: Údené mäso

Babičkina kyslá biela fazuľová polievka – fantastický a ľahký recept

Fantastická kyslá fazuľová polievka ako od babičky. Táto polievka sa pripravuje veľmi jednoducho, ale chutí úžasne. Na prípravu vám stačí niekoľko ingrediencií a krajec chleba ako príloha. Väčšina ľudí túto polievku pripravuje v obrovskom hrnci, pretože sa dá jesť aj niekoľko dní po sebe. Ingrediencie 250 g veľká strakatá fazuľa  1 šľahačková smotana …

Read More

Jednoduchá a fantastická fazuľová polievka – originálny domáci recept

Obľúbené jedlo, na ktorom si pochutí takmer každý. Fantastická a lahodná domáca fazuľová polievka osvieži každý obed a dodá energiu každému maškrtníkovi vďaka údenému mäsu. Ingrediencie 200 g fazuľa  150 g údené mäso   1 klobása  2 mrkvy  2 ks petržlen   ½ zeleru  3 zemiaky  1 cibuľa  2 strúčiky cesnaku  2 PL bravčovej masti …

Read More

Jednoduchá slovenská šošovicová polievka – najlepší recept ako od babičky

Šošovicová polievka je polievka so šošovicou ako hlavnou zložkou. Môže byť vegetariánska alebo môže obsahovať mäso a hnedú, červenú, žltú, zelenú alebo čiernu šošovicu so šupkou alebo bez nej. Ingrediencie 200 g šošovica  1 cibuľa  Bravčová masť  1l zeleninový vývar  2 strúčiky cesnaku  1 ks mrkva  2 zemiaky  mleté čierne korenie  bobkový list …

Read More

Maďarská plnená kapusta – originálny recept

Plnená kapusta je typickým jedlom, z ktorého má každý svoj osvedčený recept a každý ho pripravuje trochu inak. existuje veľa verzií a všetky sú dobré. Vyskúšajte si s nami práve tento. Ingrediencie 1/4 šálky ryže 500 g mletého bravčového mäsa  250 g mletého hovädzieho mäsa  2 strúčiky cesnaku  2 stredné cibule  1 veľké…

Read More