Preskočiť na obsah

Vanilínový cukor

Vanilínový cukor je druh sladidla, ktoré sa používa na dochutenie rôznych jedál a pečiva. Je vyrobený zo zmesi cukru a prírodných alebo umelých vanilínových aróm. Jeho hlavnou funkciou je pridať do jedla jemnú vanilkovú chuť a arómu. Vanilínový cukor sa často používa pri príprave dezertov, pečiva, krémových omáčok a nápojov. Môže sa pridať do cesta na koláče, zákusky, palacinky alebo muffiny, aby sa zvýraznila ich chuť. Tiež sa často používa na prípravu vanilkových krémov, zmrzliny a pudingov.

Babičkina hrnčeková bublanina s ovocím, výborný recept

Babičkina hrnčeková bublanina s ovocím, výborný recept

Výborná hrnčeková bublanina s ovocím je vynikajúce dezertné jedlo, ktoré sa jednoducho a rýchlo pripravuje. Tento dezert môže obsahovať rôzne druhy ovocia, ako sú napríklad… Čítať viac »Babičkina hrnčeková bublanina s ovocím, výborný recept