Štedráku sa hovorí aj slovenský národný koláč. Pripravuje sa počas vianočných sviatkov a obsahuje dokopy štyri druhy náplní, ktoré vytvárajú jedinečnú chuť a prinesú na váš sviatočný stôl tú pravú vianočnú atmosféru. Ingrediencie Cesto Maková plnka Tvarohová plnka Lekvárová plnka Orechová plnka Postup prípravy
Značka: Vanilínový cukor
Babičkina hrnčeková bublanina s ovocím – výborný recept
Kto by nepoznal bublaninu? Vyskúšajte tento originálny a rýchly recept na tradičnú hrnčekovú bublaninu s ovocím, ktorá chutí naozaj vynikajúco. Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky 1 hrnček kryštálového cukru ½ hrnčeka oleja 1 ks vanilínový cukor 1 ks kypriaci prášok do pečiva 1 hrnček mlieka 2- 3 ks menších vajíčok Ovocie podľa chuti:…