Preskočiť na obsah

Zemiaky

Zemiaky sa využívajú v mnohých receptoch ako príloha alebo súčasť jedla, napríklad v rôznych druhoch polievok, pečených a dusených jedlách, šalátoch či nátierkach. Sú bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a vlákniny, a preto sú veľmi obľúbené v kuchyniach po celom svete. Okrem klasických druhov zemiakov existuje aj mnoho netradičných variantov, ako sú sladké zemiaky, fialové zemiaky či zemiaky z konkrétnej oblasti, ktoré môžu pridať zaujímavý chuťový rozmer a farbu do vašich receptov.

Najlepšie kuchárske knihy nájdete na Martinus.sk

Jednoduchá krémová cesnaková polievka - najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou

Jednoduchá krémová cesnaková polievka je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí majú radi intenzívnu cesnakovú chuť. Táto polievka sa zvyčajne pripravuje s použitím základných ingrediencií, ako… Čítať viac »Jednoduchá krémová cesnaková polievka, najlepší recept so šľahačkovou smotanou